“Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa”

April 24, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa.

Hari ini barulah Mrs. A berkesempatan untuk buat entry "Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa". Actually dah terbaca berkenaan segmen ini seawal ianya dilancarkan tapi tak sempat nak buat entry time tu. No worry sekarang pun masih sempat lagi cos closing date adalah pada 03052018. 
MRS. A join "Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa"
Syarat-syaratnya mudah sahaja:-

  1. Follow Blog Siqahiqa
  2. Follow Facebook Page BLOG SIQAHIQA
  3. Copy banner dan buat satu entry bertajuk "Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa". [backlink di blog Siqahiqa].
  4. Publish entry anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini. [di blog Siqahiqa ya....]
Eh! ada lagi satu nak bagi tahu disamping tersenarai sebagi blog list di blog Siqahiqa seorang blogger bertuah yang join juga akan dapat hadiah misteri dari blogger Siqah. Okay readers yang berminat masih sempat lagi kalau nak join. [closing date 03 Mei 2018].

Segmen: Making A blog List by Blog Siqahiqa. For more details silalah ke blog Siqahiqa.

You Might Also Like

14 comments

  1. Selamat bersegmen. Mana lah taw bertuah nantikan?....

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen..


    jemput join segmen ejulz :)
    http://ejulz.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  3. Mana tau bertuah ye MA.... dapat hadiah mmg best hihi

    ReplyDelete
  4. TQ MRs A join segmen Siqah. Good luck :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

TOP COMENTERS