Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018

April 26, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018.

Mrs. A selalu aje terlepas peluang untuk turut serta dalam Segmen ataupun Giveaway yang dianjurkan oleh sifu blogger Hasrul Hassan hew! hew! hew! Tapi mujurlah untuk Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018 ini masih belum sampai lagi tarikh tutupnya.

Sementelah takde idea nak up-date blog ada baiknya Mrs. A join Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018. Nanti bolehlah Mrs. A jalan-jalan ke blog-blog yang join tu. Okay meh sini nak tepek banner dulu.

Mrs. A join segmen
Klik banner for more details
Salah satu syarat daripada 6 syarat untuk turut serta dalam Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018 ini adalah kena senaraikan 5 aktiviti yang akan dilakukan pada bulan Ramadan nanti.

5 aktiviti yang Mrs. A hendak buat adalah [In Sha Allah]:-

  1. Hendak masak juadah berbuka sendiri sekurang-kurangnya 3 hari daripada 5 hari waktu bekerja. [pssttt.... tahun-tahun sebelum ini lebih banyak ke bazar Ramadan dari masak sendiri]
  2. Hendak pergi solat tarawih di surau taman kalau bukan setiap malam pun seminggu 2 kali pun jadilah.
  3. Kalau ada kuliah kat office tak nak miss satu pun.
  4. Nak balik kampung tiap-tiap minggu untuk berbuka dengan emak Mrs. A
  5. Nak shopping raya awal.
Mrs. A join Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018 bak kata HH untuk semarakkan lagi hubungan sesama rakan blogger dengan aktiviti blogwalking dan melafazkan azam untuk ibadah dan amalan baik di bulan Ramadan dan seterusnya.


You Might Also Like

13 comments

  1. Semoga semuanya dapat dilakukan dengan sempurna..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda menjadi salah seorang pemenang SPM Result Giveaway! Untuk keterangan lanjut dan cara-cara untuk menuntut hadiah, sila klik pautan di bawah. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/keputusan-spm-result-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen Mrs A :)

    done follow..

    ReplyDelete
  4. #4 tu best, masakan mak paling best time buka puasa

    ReplyDelete
  5. wahhh balik tiap2 minggu, bagusnya mrs a. Semoga tercapai semua azam :D

    ReplyDelete
  6. Semoga tercapai segala impian Mrs. A n kita dipanjangkan umur dan sempat bertemu Ramadan

    ReplyDelete

TOP COMENTERS