#Gogegaria Di Dataran Centrio Seremban 2

April 12, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

#Gogegaria Di Dataran Centrio Seremban 2.


Ha! siapa pergi Gegaria kat Dataran Centrio Seremban 2 last Saturday? #kitaOK eh! kita geng. Pada mulanya Mrs. A tak nak pergi pun tapi tulah kids sibuk sangat duk nyanyi-nyanyi nak pergi. Lagipun babah depa ada kat sana dia pun cakap pergilah bawa bebudak ni. Okaylah asalkan awak sediakan parking kata Mrs. A muahahhahaaa... okay je tu no problem katanya.

Mrs. A pergi pun yang sebelah malam walaupun Gegaria ni dah mula seawal jam 8.00 pagi tapi tak laratlah nak ikutkan kan..kan... Tapi tulah asyik dengar-dengar Gegaria sementelah dah ada kat Seremban tu ambillah peluang terjah dan rasai sendiri pengalaman ke Gegaria.

Adeh! nak bergambar pun susah uols! ramai sangat umat manusia. Ni ha jer... gambar paling win.

Gogegaria fest

Sebelah pagi tu kalau tak silap ada fitness dance kemudian dari tengahari ke malam ada jugak artis-artis yang datang. Konsep acara Gegaria ni adalah moden, hipster dan colourful ada lima zon gitew... Zon Gaya Hidup, Zon Makan-makan, Zon Throwback Tunnel, Zon Komuniti dan Zon Hiburan.

Time Mrs. A sampai tu artis yang ada buat persembahan adalah Noh Salleh, Waris, Kugiran Masdo dan Kumpulan Bunkface. Alahai tak dapat tengok dekat-dekat pun depan stage dah penuh. Tengok dari jauh nampak kecik je pun nak puashati sikit tengok arrr kat screen layar huhuhuhu.... 

Noh Salleh cakap fuyyo... tahniah orang Seremban ramai crowd dari K.L sporting habis katanya. Tak caya tengok ni. 
Image via Gogegaria FB
Oh! rupanya  drone yang lalu lalang atas kepala Mrs. A tu amik gambar ni lah hehehehe.... Ha! Mrs. A dan kids semua adalah terselit di tengah ribuan manusia tu lebih kurang 15 ribu orang katanya.

Itulah walaupun banyak tempat menarik nak bergambar yang dikatakan insta-worthy dah ramai cenggitu tak dapek den nak nolong tekau. S.i.l dan Ateh family pun datang juga dah letih jalan-jalan depa lepak sambil makan-makan.

Gogegaria Dataran Centrio
Berkelah dah gayanya
 Gogegaria Dataran Centrio

Gogegaria Dataran Centrio
Dah habis konsert.
Gigih tau Mrs. A nak snap gambar belon yang ada tulis #kitaOK tu hahaha... [kesian ko Mrs. A tak nampak jugakkkk....]
Pendapat Mrs. A Gegaria fest ini biasa-biasa aje takde apa yang wow! sangat tapi okaylah kalau nak keluar bawa seisi keluarga cos dia ada zon-zon berlainan yang sesuai untuk pelbagai peringkat umur.

Okay minggu ni 15 April 2018 Gogegaria ke Amanjaya Mall, Sungai Petani Kedah pula. So apa lagi orang Sungai Petani terjah jangan tak terjah ya... Eh! dah macam iklan la pulak muahahahaaaa....

Okay itu sahaja nak share kisah #Gogegaria Di Dataran Centrio Seremban 2.

Eh! kejap nak share. Dear blogger friends ada tak dapat email invitation Lazada ni?

Lazada
Jom kita sama-sama join, ngeh!ngeh!ngeh!

You Might Also Like

9 comments

  1. mcm best je...tp, ramai org..mls nk bersesak2....contest lazada laa

    ReplyDelete
  2. singgah petang..
    ramai nya org..

    ReplyDelete
  3. sy pun ada gi situ, ramai giler kan... tp saya singgah kejap je la.

    ReplyDelete
  4. memang ramai org malas nk sesak2 dh mrs A heehehe

    ReplyDelete
  5. ramai dtg sbb ada artis dan konsert kannn ;-)

    ReplyDelete
  6. Walau pun biasa biasa tapi meriah juga.

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnyaaa keluar jenjalan ambil angin udara segar :D

    ReplyDelete
  8. mmg meriah la gogegaria ni.. kemarin dlu ada buat di Sungai petani. tp busyra tak smpat nk ke sana..

    ReplyDelete

TOP COMENTERS