Wordless Wednesday #112 - LRA Sawah Raja

March 21, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #112 - LRA Sawah Raja

Kalau nak tahu cerita klik [SINI] Apa!!! tak nak tahu!!? It's okay ada aku kisah muaahahaaahahaa...

LRA Sawah Raja
Sejenis yang tak tahu camera mana yang patut dipandang
Sebelum hantar print check dulu beratus kali supaya jangan salah lagi
Register la dulu boleh dapat goodies ngeh! ngeh! ngeh!
Eh! macam konal la #orangkgden
What!!?? uols bergambar tak ajak Mrs. A 
Tak kira... tak kira... nak bergambar jugak dengan uols
Alahai!!! spoil la nampak longkang
Okay yang ini unik. cos phone terbalik muahahhaaaaa.... #vivov7plus
Wordless Wednesday #112. Memori bergambar sewaktu Perasmian LRA Sawah Raja Fasa 2.

You Might Also Like

12 comments

  1. Orang2 air bergambar pun cari longkang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... tu la pasal macam takde tempat lain kan.

      Delete
  2. goodies tu ade lebih tak? hihi

    ReplyDelete
  3. Kalau ana pun beratus kali check. Dh terbiasa masa keje macam tu.

    ReplyDelete
  4. hati2 bang masuk dalam longkang pulak nnt tuu. kihkih

    ReplyDelete
  5. Semua nampak happy. Tak ada lagi orang complain air tak jernih :)

    ReplyDelete
  6. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  7. nampak meriah lagi2 part bergambar tu. hehe. tertanya2 lak apa isi goodies tu. mcm tertarik. haha

    ReplyDelete
  8. longkang pun boleh janji masuk dlm gambar hahah

    ReplyDelete
  9. longkang pun longkang laa yek janji posing ;-)

    ReplyDelete
  10. Baru perasan awak sorang yg ganjil MA.... Lain semua pakai tudung merah, awak sorang tudung pink. Ketua nasyidlah tu kan hihi

    ReplyDelete

TOP COMENTERS