Semoga Mendapat Umrah Yang Mabrur

March 13, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Semoga Mendapat Umrah Yang Mabrur.


Alhamdulillah. Semoga mendapat umrah yang mambrur. Eh! siapa yang pergi umrah tu? Ngeh! ngeh! ngeh! yang pasti belumlah Mrs. A lagi In Sha Allah suatu hari nanti. Actually yang pergi menunaikan ibadah umrah tu adalah s.i.l dan hubbynya. Mereka follow pakej Travel Agensi Andalusia 13 hari 10 malam.

Time pergi pada 28022018 tu Mrs. A sekeluarga diberi kesempatan olehNYA untuk hantar s.i.l dan rombongannya ke KLIA termasuklah m.i.l dan dua family adik-beradik Mr. A yang lain. Sakan habis bergambar 'gang biras masuk air' time tu muahhhaaaaa...

Umrah
Yang pergi dua orang je tukang hantar kemahen... over
Pakej yang s.i.l follow ini fly dengan Turkish-Air mereka akan transit di Istanbul terlebih dahulu. Time s.i.l dah sampai Istanbul tu musim salji fuh! bestlah sempat dia merasa bersalji di Istanbul aku datang. Paling rezeki s.i.l dan hubby dapat jugak solat di Blue Mosque alhamdulillah I is jelezsss hokeh! sambil tunjuk gambar yang s.i.l kongsi kat Mr. A sambil cakap nanti saya pun nak pergi juga tau! amik pakej macam adik awak ni muahhhaaaa terkebil-kebil Mr. A dengar.

umrah
S.i.l bersama in-laws side hubbynya
umrah
Time ni 'gang biras masuk air' pi ladiz 
umrah
Tu dia 'gang biras masuk air' cia..cia..cia..
Yang duduk tu mem besar 
The cousins bergambar bersama Opah

My dear S.i.l
Eh! eh! nak jugakkk...
Alhamdulillah sekejap aje 13 hari 10 malam telah berlalu petang semalam s.i.l, hubby dan rombongan umrahnya telah selamat sampai ke tanah air. Time ni yang fetching s.i.l Alang dan isterinya dan juga adik ipar s.i.l. Yang lain-lain busy dengan kerja da... 

Tapi malam tadi juga Mrs. A sekeluarga ke Jiboi. Haruslah nak ambil berkat peluk cium orang baru balik dari Mekah kansss... Lagipun  m.i.l memang ada invite dia masak banyak suruh semua anak cucunya makan kat Jiboi. 

Alhamdulillah s.i.l dan hubbynya sihat-sihat sahaja memacam ole-ole dari Mekah depa belikan untuk family. Mrs. A sekeluarga pun tak terkecuali gitew.

umrah
Yang bergulung tu shawl Mrs. A. Aryssa punya tak sempat snap dah terbarai tak sabar nak try
Terima kasil s.i.l dan Mi semoga rezeki kalian bertambah melimpah-ruah. Semoga segala yang kalian berdua doakan termakbul. Semoga Mendapat Umrah Yang Mabrur. In Sha Allah 

You Might Also Like

12 comments

  1. mudah2an umrah yg dilaksanakan mendapat keredaan di sisi-Nya aminnn

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH MOGA MEMPEROLEH UMRAH MABRUR

    ReplyDelete
  3. wah seronoknya mereka dapat pergi umrah
    rezeki tu
    alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.
    ok tak kesihatan diaorang?
    biasa perubahan cuaca akan dpt flu dgn batuk.

    ReplyDelete
  5. Syukur..slmt pergi dan kembali...moga2 lepas ni ada rezeki untuk kita kan kak...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.
    Dah selamat pergi selamat pulang.
    Semoga ibadahnya diterima-Nya

    ReplyDelete
  7. bestnya tengok orang pergi umrah.moga lepas ni giliran kita pulak

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, semoga ibadah yang mereka tunaikan mendapat redha Ilahi. Amin...

    ReplyDelete
  9. semoga selamat pergi dan pulang... dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  10. bestnyaaa tgk dorang pegi umrah... teringin

    ReplyDelete

TOP COMENTERS