Wordless Wednesday #111 - #TeamTokMat

February 28, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #111 - #TeamTokMat


Dah lama tak buat post Wordless Wednesday. Rasanya tahun 2018 belum pernah ada post Wordless Wednesday last sekali November 2017. So today moh ler... kita buat post WW tak kisahlah walaupun dah petang ha gitew!!!

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the 'wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.



#ootd T-Shirt menang lucky draw time berbowling bersama Alumni STAD aritu
#TeamTokMat ngeh!ngeh!ngeh! nak jugakkkk
Walaupun kat IG dan FB dah share tapi nak jugakkkkk... share kat blog. #tolongjangankecam 

Wordless Wednesday #111 -  #TeamTokMat.

You Might Also Like

10 comments

  1. saya #teamtokcik eh eh😆😆

    ReplyDelete
  2. saya pun dah lama x ber-wordless wednesday.. sebab timbul isu berkenaan wordless wednesday ni dari segi SEo sebab wordless (tiada perkataan).. tapi kalau letak banyak perkataan nnti x jadi wordless la pulak.. dilema.. hahaha

    ReplyDelete
  3. WP fokus pada latar belakang gambar tu.
    Ada pelepah kelapa, pokok pisang, pokok serai, pokok ciku dll.

    ReplyDelete
  4. Wahhh posing style Che Ta nampaknya tu hihi

    ReplyDelete
  5. Wow model #teamtokmat..
    #ootd satu pls!

    ReplyDelete
  6. Sama. Tulis je wordless, tapi ayat kita pun cam buat karangan. hihi

    ReplyDelete
  7. lawa t-shirt. ada lebih?hehe

    ReplyDelete

TOP COMENTERS