Selamat Pengantin Baru Nad #ganglunch

November 07, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Selamat Pengantin Baru Nad #ganglunch


Last Saturday 04112017 Mrs. A berkesempatan memenuhi undangan ke majlis perkahwinan Nad iaitu salah seorang ganglunch dan juga officemate dan juga rakan blogger [SINI] amvoiii.... banyak betul dannya hah! ngeh! ngeh! ngeh!

Mrs. A gerak dari rumah lebih kurang pukul 12.00 tengahari gitew. Dari Seremban ke Port Dickson traffic berjalan lancar so laju ajelah we all sampai ke destinasi. Walaupun tak tahu di manakah rumah Nad tetapi alhamdulillah tak sesat, mudah aje mencarinya berdasarkan petunjuk kat dalam kad jemputan. Lagipun pihak Nad turut menyediakan petunjuk arah bersaiz agak besar yang sangat jelas dan amat membantu.

Seketul aje dapat bergambar dengan pengantin itupun pengantin tengah bersantap. Al-maklumlah  Mr. A nak cepat tak dapatlah nak selphi-selpot beria bagai kat atas pelamin nan indah huhuhu....

selamat pengantin baru
Sorry! ler... pengantin ya terpaksa kacau uols bersantap
selamat pengantin baru
Dapat souvenir cenggini for 3 of us. Ko jangan mimpi nak dapat telor lagi sekarang
selamat pengantin baru
Just the 3 of us. Along & Adik ada kat Jiboi so tinggalkan aje.
Pssssstttt... nak tanya ni??? Food tu masak rewang ke catering cos sedap sangat semua lauk pun sedap-sedap. Syabas dan tahniah kepada tuan rumah pandai pilih tukang masak lauk-pauk semua tu hiks! 

Alhamdulillah tahniah sekali lagi Mrs. A ucapkan buat Nad serta pasangannya selamat menempuh ke alam perkahwinan yang penuh dengan pahit dan manis uols. Didoakan juga semoga berbahagia hingga ke syurga. In Sha Allah.

The End. Selamat Pengantin Baru Nad #ganglunch

You Might Also Like

10 comments

  1. Selamat Pengantin Baru Nad! Paling best masa kenduri adalah makanan sedap. Hihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Selamat pengantin baru kawan Mrs.A, Nad. Semoga bahagia & berkekalan sampai ke Jannah.

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat mempelai.
    Semoga kekal bahagia selama2nya

    ReplyDelete
  4. Selamat pengantin baru.

    Alhamdulillah sedap semua lauk. Tetamu mesti happy blk dr rumah pengantin kan.

    ReplyDelete
  5. Selamat pengantin baru buat kawan Mrs A.

    ReplyDelete
  6. Selamat Pengantin Baru Nad...moga kekal bahagia hingga ke jannah
    Hihi ... ha a sekarang ni jangan perasan nak dapat telur rebus mcm dulu dulu. Teringin telur rebus, mohonlah rebus sendiri MA hihi...

    ReplyDelete
  7. slmt pengantin baru bt kwn mrs A

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me