Kontes Ke - 6 Anjuran KomenSen : Teka Nama Ikan

November 15, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Kontes Ke - 6 Anjuran KomenSen : Teka Nama Ikan


Walaupun setengah jam aje lagi masa kontes ini akan tamat, tetapi Mrs. A gigih juga nak join cos kontes ini lain daripada yang lain. Mungkin penganjurnya orang lama kot ngeh! ngeh! ngeh!

KLIK

Kontes Ke - 6 Anjuran KomenSen : Teka Nama Ikan

You Might Also Like

4 comments

  1. terima kasih puan kerana sudi join di saat2 akhir .. kontes sudah pun ditutup dan pemenang telah pun dipilih. Silalah berkunjung ke blog saya untuk baca entri terbaru pengumuman pemenang.

    * ya saya orang lama .. sangat lama. hehe. Saya follow ya.

    ReplyDelete
  2. Good luck kak..tak menang takpe..tapi ukhuwah terjalin...alhamdulillah yeyyy :)

    ReplyDelete
  3. Selamat berjaya.. Tak sempat pokcik nak join

    ReplyDelete
  4. dah nampak dah kontes ni hari tu, tapi tak tahu nak bagi nama apa kat ikan ni...mmg no idea...

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me