Wordless Wednesday #110

October 11, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #110 

Eh! today is Wednesday. Moh! le kita buat post Wordless Wednesday muaahahhaaaaa..... 

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the 'wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.

wordless wednesday

wordless wednesday

wordless wednesday

wordless wednesday

wordless wednesday
From sponsor to coach
Eh! macam tak puas hati je kalau tak story-mory. Actually ini adalah friendly match di antara Falcon Ten dan Anggun Netballers. Falcon Ten itu adalah nama team netball (bukan team office) yang Mrs. A join asalnya dari team netball ex-Stadian tapikan sebab sponsor kata dia tak mau arrr brand ex-Stadian tu so kena rebranding jadilah namanya Falcon Ten setelah dipersetujui oleh majoriti ahli-ahli.

Dalam team Falcon Ten ada Mrs. A dan Mar yang juga ada dalam team office hehehehe sebab we both satu office dan juga satu sekolah.

Oooppssss!!! kata Wordless Wednesday #110

You Might Also Like

16 comments

  1. Kagum tau.....dah beranak pinak pun masih aktif bernetball. Mana tau nanti boleh masuk sukan SEA hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amvoi!!! mana boleh HOkje dah terlebih had umur cia...cia..cia...

      Delete
  2. Setuju pasal yang wordless tu. hihi. btw seronok je tengok akak n kawan2 aktif bersukan ni. hope dapat aktif macam ni jugak nanti :D now bz sangat dengan kerja. huhu

    ReplyDelete
  3. Lama sangat tak main netball ni. Dulu masa sek antara netball dgn bola baling, ana prefer bola baling. Sbb netball ni byk step kena jaga.hehe

    ReplyDelete
  4. Wah main netball, best tu...Dulu masa sekolah selalu main netball,selalu jadi GK dan WD hahaha

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum wrmbth sis
    Salam jumaat

    semoga kita semua di berkati

    Rajin mrs A bersukan

    hari tu main netball

    ReplyDelete
  6. wahhhh nampak mcm dah betul2 bersedia ni nak bertarung...


    all the best mrs A and the geng! chaiyok2!

    ReplyDelete
  7. LZ sokong Mrs. A di belakang tabir sebab tak layak jadi pom pom girl, opss girl ker? Hihihi 😁

    Hip hip hooray!

    ReplyDelete
  8. Nak join team falcon A boleh ke?
    Hihihi.

    Semua cntik.

    ReplyDelete
  9. masih hebat ni, nama falcon tu pun dah gah

    ReplyDelete
  10. Hello Maziah, nice name...this coming to you from Canada. Looking at the well taken pics you posted, for a moment I thought you ladies practicing for the women's World cup, hahaha.
    And I thought you mentioned 'wordless day'?
    My bahasa da masuk museum, but boleh faham 27% what you wrote. But ta'berani reply in bahasa, nanti silap get mistaken nak mintak tangan, lecheh la tu.
    You have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. By the way I still can understand your Bahasa hahaha...

      Thanks anyway.

      Delete

Top Commenters

Shout Me