Eh! Terlupa Our Anniversary

October 02, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Eh! Terlupa Our Anniversary

Alkisahnya bolehkan we both terlupa our 16th anniversary muaaaahahahahaaaaa... hurm nampak tak tu semakin usia meningkat tarikh-tarikh bersejarah pun dah tak berapa nak ingat. Agaknya busy with life kot tak pun faktor usia. Okay tak alasan tu!?

Saturday morning 30 September tu, tiba-tiba Mr. A bangun dan cakap eh! saya rasa hari ni anniversary kitalah. Then Mrs. A pula kata hah! Ya Allah semalamlah 29 September. Mr. A dengan spontan terus buka almari pi check sijil nikah we both la... memang semalamlah. Terus berderai ketawa we both sambil cakap vongokslah awak ni kah!..kah!..kah!!!! 

Kemudian barulah cakap to each other happy 16th anniversary 😊😊😊. Tak kisahlah dear asalkan we both BAHAGIA.

Sebelah malamnya we all dinner di Joint Kitchen, kira macam celebration lettew!

anniversary
Saranghae!!!
 Provided with ketiga-tiga hand-bag hew!hew!hew!

anniversary
Along order chicken chop with nasi goreng
anniversary
Ntah! apa ke halnya dengan Aryssa time nih!
anniversary
Adik memang susah nak ambil gambar dia. Suka aje buat funny face. 
Alhamdulillah sudah 16 tahun usia perkahwinan kami. Macam-macam pengalaman pahit manis telah kami lalui bersama. Mrs. A sentiasa berdoa semoga perkahwinan ini berkekalan hingga ke Jannah. In Sha Allah.

Secebis kisah Eh! Terlupa Our Anniversary.

You Might Also Like

14 comments

  1. x pe terlupa dr x igt langsung... apa2 pun slmt ulangtahun ke 16 semoga berbahagia hgga ke syurga...

    ReplyDelete
  2. Nasib baik ade salah sorg yg ingat.. hehe. Selamat ulang tahun, Mrs.A & Mr.A... :D

    ReplyDelete
  3. selamat hari ulang tahun sis... semoga kekal bahagis till jannah... amin...

    ReplyDelete
  4. Alamak terlupa mesti ada orang merajuk kan

    ReplyDelete
  5. Ciknanye pun lupa 2nd anniversary (19/9), en.suami lak yg ingt,huhuu

    ReplyDelete
  6. Best wishes on your anniversary .

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 16 mrs A. moga bahagia selalu :)

    ReplyDelete
  8. Laaaaaa. Boleh lupa pulak. Tak kesahlah, asalkan bahagia.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...
    Happy Anniversary Mr. & Mrs. A.. Semoga terus bahagia selamanya..
    Besar sudah anak2 both of you..

    Bab check sijil nikah tu klakar, hihihi 😁

    ReplyDelete
  10. Happy Aniversary sis... wow.. 16 tahun... lama tu... semoga kekal bahagia...

    ReplyDelete
  11. kan.. x ingat xpe.. asalkan bahagia.. hehehe

    ReplyDelete
  12. waa.. 16 tahun !!! hee~ kite yang nak masuk 8 tahun ni punya banyak onak ranjau segala.. mesti MRS A dah lali kan.. pape pun semoga bahagia hingga jannah hendaknya..

    ReplyDelete
  13. Semoga tetap kekal bahagia selamanya.
    Tahniah

    ReplyDelete
  14. Peliklah you olls ni mcm mana Anniversary pun boleh terlupa tau. Saya so far belum lupa lagilah hihi...
    Happy Anniversary MA dan suami moga jodoh korang berdua kekal bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me