Wordless Wednesday #109 - #ootd

September 06, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #109 

Sempena entry wordless hari ini bolehlah Mrs. A post seketul gambar dengan confidentnya #tolongjangankecamsaya

Sebelum ini Mrs. A dah pernah uar-uarkan nak #ootd baju yang Mrs. A beli di Lazada [SINI] sempena menang voucher Lazada dalam bulan Ramadhan yang lalu.

Ha! janji mesti ditepati jangan dicapati.

Wordless Wednesday #109 - #ootd
Tu dia!!! sempat bergambar seketul sebelum pulang berhari raya ke Jiboi 
Baju tu brand Rania Adeeba beli di Lazada online. Tengok dalam gambar lain tapi bila dah sampai tidak seperti yang Mrs. A visualkan. Size: L Material: Berkualiti tapikan Mrs. A rasa potongan bawahnya itu tidak sekata. #kaurasa

Wordless Wednesday #109 - #ootd

You Might Also Like

9 comments

  1. Tak berapa nampak baju
    nampak kereta besar tu, cantik sportrim dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adoiii... lahai hahaha patut kena crop dulu ya.

      Delete
  2. Orang slim pakai apa pun cantik. Pakai baju potongan tak sekata pun cantik jugaj tau!
    Kalau saya yg pakai baju pattern gini mau mcm orang mengandung tau MA hihi ....

    ReplyDelete
  3. selamat ber ootd ,,hati2 handbag atas kereta tue

    ReplyDelete
  4. Biasalah sis kalau beli online kan... tak dapat dijangka...

    ReplyDelete
  5. org kalo dah cantik, baju potongan bawah tak sekata pon tak nampak mana sgt MrsA hehehe. yang penting orangnye maintain cantik ayu gitu haaaa hehehe

    tu yg ana takot nk beli baju online. ana jenis nak kena belek pegang2 try pakai baru yakin nk beli hehehe

    ReplyDelete
  6. kenapa sy nampak kereta je? hahaa

    ReplyDelete
  7. saya dah jarang blei baju online.. hee~ sebab kengkadang terkecik, kengkadang terbesar.. malas punya pasal nak return..

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me