Menang Giveaway By LZ

September 26, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Menang Giveaway By LZ

Rasa macam dah lama sangat tak menulis dan memerah idea di blog. Huh! memang teruk sangat rekodnya untuk bulan ini muahahhaaaaaa... alasan cliche yang dah basi kot penyakit M dan tiada masa. Anyway last week memang busy dengan kerja yang perlu mengejar date line. Time cuti pula walaupun duduk aje di rumah penyakit M pula menebal ha cenggitulah adanya. 

Okay back on track kisah menang Giveaway By LZ. Alhamdulillah Mrs. A terpilih sebagai salah seorang pemenang Giveaway By LZ. [SINI] Hadiah giveaway pun dah selamat Mrs. A terima. Yang sebenarnya dari last week Thursday lagi LZ dah bagi cuma Mrs. A aje tak sempat nak up-date story.

giveaway
Hadiahnya adalah jam digital dan juga cash RM10
Terima kasih Mrs. A ucapkan buat blogger LZ kerana telah memilih Mrs. A sebagai salah seorang pemenangnya. Tahniah juga Mrs. A ucapkan kepada buat rakan-rakan blogger yang turut sama menang. Buat yang tak menang syabas kerana sama-sama turut serta sambil support rakan blogger.

Alhamdulillah Menang Giveaway By LZ.

You Might Also Like

9 comments

  1. Tahniah.
    Bila pulak mrs A nak buat Giveaway.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gulp!!! hahaha... ade ke orang nak join.

      Delete
  2. Alhamdulillah MRs A

    Rezeki tu

    Semoga dengan bersyukur Allah swt tambahkan lagi nikmat

    Amin

    ReplyDelete
  3. wahh.. comel je hadiahnya. Tahniah ya di atas kemenangan :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah MA!....Wahhhh..main netball nanti boleh pakailah hihi...

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH ALHAMDULILLAH REZEKI-NYA

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me