Eh! Siapa Bagi Ni ?

June 19, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Eh! siapa bagi ni? Last Friday time Mrs. A baru balik dari surau tiba-tiba ternampak satu sampul surat yang agak tebal berada di atas meja Mrs. A. 

Eh! Siapa Bagi Ni ?
Banyaknya setem
Mrs. A cakap dengan adik sebelah tempat duduk eh! siapa bagi ni? Oh! Abang M letak sini tadi posman baru hantar katanya. Serius Mrs. A tak boleh nak agak siapakah yang bagi. Bila Mrs. A buka sampul barulah tahu siapakah gerangan yang baik hati bagi hadiah ini. 

Eh! Siapa Bagi Ni ?
Ini rupanya disebalik sampul itu
Beliau adalah blogger Aida Hanafiah pemilik blog Adianiez. Berbanyak-banyak terima kasih Mrs. A ucapkan kepada Aida kerana sudi bagi hadiah tersebut. Alhamdulillah Mrs. A rasa terharu dapat buku-buku tu dan juga penanda buku yang cute. 

Kalau readers nak tahu Aida juga ada menjalankan khidmat nasihat kepada sesiapa yang berminat untuk membeli emas ialah dia pun stokis Power Gold rupanya. Ada duit belum tentu ada emas. Ada emas pasti ada duit. Ha! kalau nak tahu lebih lanjut kenalah tanya Aida sendiri ya....

Actually Mrs. A dah tak ingat pun yang Mrs. A tersenarai sebagai salah seorang yang rajin meninggalkan komen diblog Aida. Pssstttt.... Mrs.A pun dah lupa pengomen tegar untuk bulan bila ngeh! ngeh! ngeh! Ialah Mrs. A ni main komen aje... bukan kira nak jadi pengomen tegar dan nak terima hadiah semata-mata. Mrs.A ikhlas aje time komen-komen tu. Tapi kalau dapat hadiah itu kira bonuslahkan. Syukur alhamdulillah.

Sekali lagi Mrs. A nak ucapakan TERIMA KASIH banyak kepada Aida semoga ukhwah dan silaturrarhim yang terjalin sesama rakan blogger akan manis berkekalan hingga ke Jannah. In Sha Allah.

The End. Eh! Siapa Bagi Ni ?

You Might Also Like

9 comments

  1. Alhamdullilah. Ada rezeki dapat hadiah. Bestnyaa! =)

    ReplyDelete
  2. Teringat saya kepada peribahsa.. Orang memberi kita merasa..

    Untuknya mrs A dapat hadiah..

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya hadia Tu. Tahniah murah rezeki Mrs a

    ReplyDelete
  4. sama-sama.
    ni top komen utk 2016.
    memang aida x publish nama kat blog, mrs.A.
    just beri... ada 1 terselit hadiah handmade kan.
    tu yg lambat sgt sampai nyer...
    nak poslaju ari tu, poslaju offline plak hadoi.
    tu yg berderet setem :) ha ha ha ha...
    and awal jugak sampai nyer. tak sangka.

    ReplyDelete
  5. Wahhh rezeki bulan ramadan.

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me