Wordless Wednesday #104 : Dataran Lang Langkawi

May 17, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #104 : Dataran Lang Langkawi. Ini gambar bercuti ke Langkawi last year bulan Disember. Haish! post bercuti ke Langkawi siap separuh jalan aje. Boleh baca SINI dan SINI. 

Sebelum terlupa terus adalah lebih baik Mrs. A buat post Wordless Wednesday ni ha! bak kata sifu blogger kalau takde idea sangat nak menulis tu, 'buatlah post bergambar then tulislah caption'. Okay baik sifu. 

Last day di Langkawi sebelah pagi sebelum bertolak balik we all berselfie-selpot di Dataran Lang. Mercu tanda Langkawi the jewel of Kedah ha! cenggitu ler... taglinenya.

Wordless Wednesday #104 : Dataran Lang Langkawi.
Langkawi the jewel of Kedah
Susah jugak nak ambil gambar burung ni bagi nampak penuh dah le time ni ramai manusia


Langkawi the jewel of Kedah
Alahai!!! sorry dear gambar uols gelap
Langkawi the jewel of Kedah
Semua pun selebet aje macamlah Dataran Lang tu kampung we all muahhhaaaa....
Langkawi the jewel of Kedah
Kalau sesiapa yang naik feri tu kat area sinilah.
That is why jalan nak ke Dataran Lang ini trafficnya jam mungkin itulah faktor penyumbangnya
Langkawi the jewel of Kedah
Okay! bai! Dataran Lang we all nak ke HIG pulok
 Wordless Wednesday #104 : Dataran Lang Langkawi

You Might Also Like

12 comments

  1. kalau pegi Langkawi, mesti singgah sini kan.

    ReplyDelete
  2. tanda jejak langkawi ni. ala rindunyaaaaa...

    ReplyDelete
  3. Lama tak pergi langkawi. Rindu teruk dh ni. Hehe

    ReplyDelete
  4. Tak gi shopping pinggan-mangkuk ke Mrs. A? Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe... takkk. Kat Nilai 3 pun ada lebih kurang sama jer...

      Delete
  5. So rindu Langkawi nih... Banyak tahun tak jejak... Boleh masuk dlm bucket list tahun nih -- itu pun jika sempat larrr heee... ;)

    ReplyDelete
  6. wajib bergambar kt sini tanda da smpi langkawi ;-)

    ReplyDelete
  7. Anak ngan ibu dh mcm adik ngan kakak 😬

    ReplyDelete
  8. langkawi memang tempat percutian yang lengkap untuk segala jenis percutian.

    kata sifu saya kalau boleh elakkan entri hanya bergambar. sebaiknya entri 200 patah perkataan dan ke atas...saya pun belum mampu hehe

    ReplyDelete
  9. Alahaiiii mama comel betul macam anak dara.
    Lama sangat tak ke Langkawi

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me