Terima Kasih Cikgu Siti Hazreen

May 18, 2017


As Salam and greetings to dear readers.

Terima Kasih Cikgu Siti Hazreen. Di samping itu rasanya masih belum terlambat untuk Mrs. A ucapkan Selamat Hari Guru buat cikgu Siti Hazreen. Ni nak bagi tau hadiah cikgu tu dah selamat sampai ke tangan Mrs. A. Alhamdulillah. Mrs. A suka jer... Gilerr.... tak suka koleksi silver hokeh!

Meh! sini belanja gambar.
Silver collection
Sebelah hadapan
Silver collection
Sebelah belakang
Silver collection
Waalaikummussalam cikgu
Ha! nak tahu macam mana Mrs. A boleh dapat hadiah ini, meh! baca SINI. Actually Mrs. A komen ikhlas aje tanpa mengharapkan apa-apa balasan. Kira macam 'unconditional love' a.k.a cinta tanpa syarat. Tapi tukarler...  kepada 'my comment is unconditional' gitu. Eeece..ce..cewah... [poyo lah ko Mrs. A].

Tapi sejujurnya memang Mrs. A ikhlas jer... komen-komen tu sajalah support rakan-rakan blogger. Lagi satu harapnya tiadalah komen-komen Mrs. A yang menyinggung perasaan. Semoga ukhwah yang terjalin akan kekal manis-manis selalu hingga ke Jannah. In Sha Allah.

Terima kasih cikgu.

You Might Also Like

15 comments

  1. Happy teachers day..
    Seronok bila dpt gift , jadi tanda kenangan.

    ReplyDelete
  2. Actually I pown nak bagi hadiah zodiac sign tapi that time lupa besday date my feveret mentor.. so bagi fountain pen & card je lar bg tambah koleksi dier heee...

    Anyways thanks for the follow & followed u back... ;)

    ReplyDelete
  3. Bestnyaa dapat gift. tahniah Mrs.A.

    ReplyDelete
  4. wahhhh best nyer.... mesti senyum lbh dpt hari dr cikgu kaunselor kite tuuu ;-)

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Itu lah habuan bg mereka yg ikhlas..JM pun penah dpt dari cikgu ct ni

    ReplyDelete
  6. tahniahnyer., tapi apsal lmbt sgt dptnye? 2 bulan tuuuh., huhu2

    ReplyDelete
  7. best laa dapat gift.. tahniah kak.. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Rezeki sis.. tahniah sis..

    ReplyDelete
  9. tahniah MRs A....untung tu dapat koleksi silver

    ReplyDelete
  10. Rezeki tu namanya MA...rezeki jangan di tolak, kalau tolak rugi hihihi...

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me