Happy Birthday To You

May 02, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Happy Birthday To You. Ha! kan Mrs. A dah bagi tau April ini memang banyak birthday untuk diraikan. Last Saturday adalah birthday Mr. A so we all celebrate among we all sahaja iaitu dinner di Man Tom Yam of course ler... Mrs. A yang sponsor cuma this time tiada kek.

Petang tu Mrs. A ingat nak pergi beli kek tapi Mr. A kata tak payahlah, belanja dinner pun dah okay. "Alahai! betul ke nih! no heart feeling ya... lagipun saya memang malas nak keluar ni..." ngeh! ngeh! ngeh! #terukpunyabini.

Kekdahnya selepas maghrib iaitu lebih kurang pukul 8.00 malam we all pun geraklah ke Man Tom Yam. The A's family excited bangat seh! cos dah lama tak keluar dinner sekeluarga.

Mrs. A
Happy birthday to you love!
Mrs. A
Foods malam tu ada siakap steam, udang goreng tepung, sambal udang dan khailan ikan masin
Mrs. A
Sebelum food sampai, makan dulu tit bits favorite kids iaitu otak-otak
Mrs. A
Perbezaan gaya di antara lelaki dan wanita

Mrs. A
Yang lelaki asyiklah duk makan, perempuan dah macam-macam gaya dah keluar

Man Tom Yam
Meh! sini Mrs. A share contact no Man Tom Yam manalah tau kalau nak buat reservation untuk iftar nanti
Oleh kerana malam itu Adik ada training silat. So tak dapatlah nak berlama-lama sangat lepaking time dinner tu. Haish! terlebih rajin la pulak Adik tu, bila Mrs. A kata ponteng ajelah sekali ni aje. "Hah! takde deh! ibu jangan nak mengada ya katanya huhuhuhu hurm...iyolah Dik!

Happy birthday to you dear love, we will always love you di dalam susah mahupun senang till Jannah. In Sha Allah.

Eh! jap ada satu lagi happy birthday to you iaitu adik Mrs. A yang bongsu tu. Oleh kerana we all tak balik kampung last weekend dan depa pun ada kat K.L. So shared gambar kat group WhatsApp family ajelah nampak gayanya.

Wa... mummy ada kek ha!

Alahai! depa dua beranak jer... daddy tukang amik gambar
Hahaha!!! siyes jer... muka tecik tu suap mummynya
Happy birthday to you dear sis. Kakcik doakan semoga sis selalu sihat, tabah dan berbahagia di samping keluarga tercinta. We will always love you and your family till Jannah.

Thats all nak citer kisah happy birthday to you.

You Might Also Like

7 comments

  1. Bulan merai insan-insan yang disayangi...alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. Semoga terus "cinta" mekar.. dimurahkan rezeki & dipanjangkan usia se-isi keluarga... ;)

    p/s: Tiada kek tidak bermaksud besday tidak lengkap kan? Is the thought that counts ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes thats right. Ingatan tu yang penting.

      Delete
  3. Meriahnya... Amer dah berapa tahun tak sambut dengan kek T^T ... anyway saya ada tag mrs A di satu post saya. JOM BACA! http://ameridzuan.blogspot.my/2017/05/blue-sky-tag-22-shades-of-amer.html

    ReplyDelete
  4. kirim salam happy birthday.

    aiyaa all those food are making me hungry

    ReplyDelete
  5. Happy belated Birthday buat mereka yang birthday 🎉🎂😄

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me